Wat Is Cyberseks?

Een vrouw achter laptop in erotische kleren.Simpel gezegd is Cyberseks het hebben van seks via het internet. Dit kan op meerdere manieren, zoals via de webcam, chatten of het uploaden van foto’s.

Cyberseks komt in allerlei soorten en maten voor en wordt met de dag populairder. Er zijn speciale websites waar vrouwen en mannen zich kunnen aanmelden om achter de webcam te zitten en seks shows geven, voor geld, of gratis.

Vaak is Cyberseks wat meer privé en gebeurd het alleen tussen twee personen die elkaar al kennen.

Seks Via Het Internet

In het begin van het Internet werd Cyberseks al snel ontdekt. Je kon makkelijk en anoniem contact met andere mensen opzoeken, om zo met elkaar te chatten. Vaak ontstond het eerste contact in een zogenaamde chatbox.

Mannen en vrouwen die op zoek waren naar seks konden elkaar zo makkelijk vinden.

Een ander voordeel van seks via het internet is dat je geen geslachtsziektes kunt oplopen, of een ongewilde zwangerschap kunt hebben. Je hebt namelijk geen lichaamscontact.

Eén van de nadelen is wel dat je soms niet 100% zeker weet wie er aan de andere kant van ‘de lijn’ zit. De persoon kan zich voordoen als iemand die hij/zij niet is.

Ook is het mogelijk om alles wat via het internet verzonden en ontvangen wordt op te slaan, om het later openbaar te maken.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *