Wat Is Een One-Night Stand?

Een jongen zoent een meisje op haar schouders.

Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van een ‘one-night stand‘. Maar wat is dat nou eigenlijk? En wat betekent deze Engelse term?

Voor as je een beetje Engels kan is het eigenlijk makkelijk te raden wat het nou eigenlijk is. Het is het hebben van seks voor één nachtje, met een persoon waar je dus maar één keer seks mee hebt. In de volksmond “gewoon voor een nachtje” genoemd.

Seks Voor Eén Nacht

Een one-night stand is vooral in het uitgaansleven populair. Je komt een leuke persoon tegen en je bent wel geïnteresseerd in deze persoon, maar dan eigenlijk alleen maar op seksueel gebied.

Je wilt geen relatie met die persoon, alleen seks.

Ook wil je geen langdurige vriendschap of meerdere keren seks met deze persoon, maar gewoon voor een nachtje.

Wanneer je dat hebt; dan heb je wat ze noemen een one-night stand.

Het is ook mogelijk om via een seksdate aan een one-night stand te komen. Er zijn speciale websites waar je je op kunt aanmelden voor een eenmalig seks avontuurtje met iemand. De andere persoon is dan ook alleen maar geïnteresseerd in slechts één nacht seks, en voor de rest niks meer.

Het is dus zo dat je bij een one-night stand elkaar eigenlijk niet of nauwelijks kent, en dat het alleen maar draait om de plezier van het hebben van seks.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *