Hier lees je alle artikelen over seks problemen. Zoals het niet kunnen krijgen van een erectie, tot seksuele onzekerheid.

Onmisbare tips om wel klaar te komen

Man en vrouw samen in bed, vrouw slaapt en man kijkt ongelukkig.Heb je seks, maar kun je maar niet klaarkomen? Het komt voor dat als twee mensen seks met elkaar hebben, dat er dan één van de twee niet klaar kan komen. Vaak is het de vrouw die dit ‘probleem’ heeft.

Maar wat kun je er aan doen? Hoe kun je er voor zorgen dat je nou juist wél klaar kunt komen?

In dit artikel lees je een aantal handige tips die je zullen helpen om wel klaar te komen – ook voor mannen die niet klaar kunne komen.

Continue reading Onmisbare tips om wel klaar te komen

Faalangst bij seks? Dit is wat je moet doen!

Man slaapt bijna, en vrouw ligt bovenop.Heb je last van faalangst als je seks hebt? Daar hoef je je helemaal niet voor te schamen, want veel mensen hebben hier ‘last’ van.

Er zijn gelukkig een aantal dingen die je kunt doen als je faalangst voor seks hebt. Het belangrijkste is dat je er niet te veel aan moet denken. Wanneer je denkt dat je faalangst hebt, gaat dat tussen je oren zitten, en elke keer dat je seks gaat hebben, denk je hier aan, en denk je dat je toch gaat ‘falen’.

Continue reading Faalangst bij seks? Dit is wat je moet doen!

Help! Ik Ben Onzeker In Bed

Seks hebben met je ex.Onzeker zijn in bed is heel normaal. Veel mannen en vrouwen hebben hier ‘last’ van. Je denkt dat je niet goed bent in de seks, en dat je je partner teleurstelt.

Dit is helemaal nergens voor nodig.

Maar het gevoel dat je onzeker bent geeft je toch geen fijn gevoel. Je hebt minder zin in seks, en je durft je niet helemaal ‘te geven’.

In dit artikel lees je een aantal onmisbare tips om zeker van je zelf te worden in bed en tijdens de seks.

Continue reading Help! Ik Ben Onzeker In Bed

Help! Ik Denk Tijdens De Seks Aan Een Ander

Een man en vrouw staan er aantrekkelijk bij.Je hebt seks met je partner maar tijdens de seks denk je aan een ander. Dat is veel voorkomend en je bent echt niet de enigste die hier mee te maken heeft.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het is niet erg, zolang je maar geen andere gevoelens voor die andere persoon hebt. Als het alleen maar een fantasie is, en je voor de rest niks voor die andere voelt.

Je moet er alleen wel mee uitkijken dat je niet te vaak aan een andere persoon gaat denken, en dat de gevoelens niet meer zullen worden.

Continue reading Help! Ik Denk Tijdens De Seks Aan Een Ander

Hoe Kun Je De Seks Beter Maken?

Een man en vrouw ongelukkig over de seks.Is de seks saai? Wil je het seksleven van jezelf en van je partner beter maken?

Veel stellen hebben hier helaas ‘last’ van. De seks is niet meer zo lekker en je geniet er niet meer zo van. Misschien komt het doordat de relatie wat aan het verslechteren is, of dat je misschien niet meer zoveel gevoelens voor elkaar hebt.

Of misschien komt het wel doordat de seks gewoonweg saai is geworden, en je er geen zin meer in hebt.

In dit artikel lees je een aantal tips die de seks beter zal maken.

Continue reading Hoe Kun Je De Seks Beter Maken?

Ik Kom Tijdens De Seks Niet Klaar, Wat Nu?

Man en vrouw in bed hebben seks.Kom je – als je seks met iemand hebt – tijdens de seks niet klaar en kom je dus niet tot een orgasme? Je bent niet de enigste! Dit ‘probleem’ kan meerdere oorzaken hebben, en dus ook meerdere oplossingen.

Niet kunnen klaarkomen wordt ook wel ‘anorgasmie’ genoemd.

Allereerst is het belangrijk om het niet te kunnen klaarkomen niet te zien als een probleem, anders gaat het alleen maar tussen je oren zitten.

Continue reading Ik Kom Tijdens De Seks Niet Klaar, Wat Nu?