Geen Zin In Seks? Dit Kun Je Er Aan Doen!

Vrouw zit bedroefd op bed en man ligt in bed en heeft geen zin in seks.Wanneer je geen zin hebt in seks kan dat frustrerend voor jezelf zijn, of voor je partner. Echter komt het vaak genoeg voor en ben je echt niet de enigste persoon.

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen zodat je weer zin hebt in seks.

Maar wat zijn die dingen?

En hoe zorg je er voor dat je voortaan weer genoeg zin in seks hebt?

In dit artikel lees je er alles over!

Niet Goed In Je Vel Zitten

Wanneer iemand geen of weinig zin in seks heeft is de persoon vaak niet gelukkig. Er spelen dan allerlei dingen in het hoofd. De persoon staat bijvoorbeeld ongelukkig in het leven en is niet tevreden met zijn/haar huidige situatie.

Problemen op school of het werk kunnen daar de oorzaak van zijn. Ook persoonlijke problemen zoals bijvoorbeeld het verliezen van een dierbaar persoon kunnen er voor zorgen dat de iemand even geen of weinig zin in seks heeft.

Dit is volkomen normaal en het is dan ook een kwestie van tijd dat de zin in seks weer terug komt.

Er Samen Over Praten

Het is dus belangrijk dat je af bent van je problemen. Wanneer je dat hebt, zul je merken dat je weer veel meer zin hebt in seks. Je zit beter in je vel en je voelt je goed!

Het kan ook zo zijn dat je samen met je partner in een niet fijne situatie zit. Misschien hebben jullie wel problemen met elkaar, of vinden jullie de seks niet meer goed.

Het is dan goed om met elkaar te praten en de problemen uit te praten.

Het Seksleven Weer Spannend Krijgen

Wanneer je geen zin meer hebt in seks doordat deze saai is, kun je het seksleven spannender maken door bijvoorbeeld nieuwe standjes te proberen of seks spelletjes te spelen.

Praat er dus samen over en bedenk samen wat een goede oplossing kan zijn. Het is sowieso verstandig om samen over jullie problemen te praten, want alleen dan kom je tot een oplossing.

Verder is het dus belangrijk om goed in je vel te zitten en je persoonlijke problemen te proberen op te lossen. Nogmaals: je zult zien dat als je beter in je vel zit, je ook veel meer zin in seks krijgt en dat deze ook veel beter zal zijn.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *