Help! Ik Ben Onzeker In Bed

Seks hebben met je ex.Onzeker zijn in bed is heel normaal. Veel mannen en vrouwen hebben hier ‘last’ van. Je denkt dat je niet goed bent in de seks, en dat je je partner teleurstelt.

Dit is helemaal nergens voor nodig.

Maar het gevoel dat je onzeker bent geeft je toch geen fijn gevoel. Je hebt minder zin in seks, en je durft je niet helemaal ‘te geven’.

In dit artikel lees je een aantal onmisbare tips om zeker van je zelf te worden in bed en tijdens de seks.

Wees Zelfverzekerd

Allereerst is het belangrijk om het ‘onzekere’ gevoel tussen je oren weg te laten gaan. Je moet niet denken dat je tekort schiet. Je moet juist denken dat je heel erg goed bent!

Door te denken dat je niet goed bent, zul je dit ook uitstralen.

Denk daarom juist dat je nu eens even een enorm lekkere sekspartij zult gaan hebben. Daardoor zul je merken dat je veel zekerder zult zijn tijdens de seks, en je veel meer zult durven.

Neem Initiatief

En daarbij komen we ook bij de volgende tip: durf te doen. Dit klinkt misschien een beetje gek, maar het is wel belangrijk. Misschien vraag je telkens wel aan je partner of het lekker is, of dat je het ‘wel goed doet’.

Doe dit niet. Dit is voor jezelf niet fijn, maar voor je partner is het ook vervelend. Durf daarom gewoon te doen. Durf te genieten en durf je eigen grenzen te verleggen.

Nog belangrijker is om echt te genieten tijdens de seks. Denk niet alleen aan het plezieren van je partner, of van jezelf. Maar geniet van de seks, geniet van het moment. Je zult zien dat de sekspartij een stuk lekkerder zal zijn!

Ook helpt het om er over te praten. Ben je erg onzeker? Praat hier dan over met je partner. Wellicht dat je partner zegt dat dit helemaal nergens voor nodig is. Zo zul je samen met een goede oplossing komen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *