Help! Ik Denk Tijdens De Seks Aan Een Ander

Een man en vrouw staan er aantrekkelijk bij.Je hebt seks met je partner maar tijdens de seks denk je aan een ander. Dat is veel voorkomend en je bent echt niet de enigste die hier mee te maken heeft.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het is niet erg, zolang je maar geen andere gevoelens voor die andere persoon hebt. Als het alleen maar een fantasie is, en je voor de rest niks voor die andere voelt.

Je moet er alleen wel mee uitkijken dat je niet te vaak aan een andere persoon gaat denken, en dat de gevoelens niet meer zullen worden.

Zolang Het Alleen Fantasie Is…

Het is vrij normaal dat je aan een andere persoon denkt tijdens de seks. Misschien heb je bepaalde fantasie├źn over een ander persoon, en wind die persoon je op. Dit kan een bekend persoon uit je eigen kring zijn, maar ook een filmster.

Nogmaals: zolang de gevoelens zich niet verder gaan ontwikkelen is er niks ergs aan.

Ontwikkelen de gevoelens zich wel verder en denk je constant aan een andere persoon, ga er dan samen met je partner over praten. Praat met je partner over het feit dat je tijdens de seks aan een andere persoon denkt. Het opkroppen is niet goed. Door er over te praten kunnen jullie er samen wat aan doen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *