Help! Ik Kan Geen Erectie Krijgen

Vrouw slaapt en man is wakker - ongelukkig.Iedere man krijgt op den duur te maken met erectieproblemen en dat is helemaal niks om je voor te schamen.

Maar wat zijn nou precies de oorzaken er van? En wat kun je er aan doen om weer gewoon een erectie te kunnen krijgen?

In dit artikel lees je er alles over!

Het Lukt Niet Om Een Erectie Te Krijgen

Het kan voorkomen dat een man een enkele keer last heeft van het niet kunnen krijgen van een erectie. Dat is helemaal niet erg, want een keertje kan het gebeuren.

Het kan zo zijn dat de man bijvoorbeeld iets te veel heeft gedronken, of gewoon simpelweg geen zin heeft in seks.

Wanneer dit een enkele keer voorkomt, kan het zo zijn dat het ‘in de man zijn hoofd gaat zitten’, en dat de man er de volgende keer wanneer jullie seks willen hebben, ook weer last van heeft.

De man denkt dan “straks lukt het niet om een erectie te krijgen”, en het lukt dan inderdaad niet. Het zit dan allemaal in het hoofd en dit kan alleen veranderd worden door er gewoon niet aan te denken.

Dit is makkelijker gezegd dan gedaan.

Niet Teveel Aan Seks Denken

Probeer er voor en tijdens de seks niet aan te denken. Denk helemaal niet aan seks en ontspan je. Laat het gebeuren. Als je gaat denken dat het niet gaat lukken, lukt het ook niet.

Wanneer de erectieproblemen (voor de jonge man) aan blijven houden zijn er altijd nog andere middelen om te proberen. Met je partner over het probleem praten is een goede eerste stap.

Probeer je partner te vertellen dat je het echt vervelend vind, maar dat je er niet te veel aandacht aan wilt besteden. Wanneer de vrouw het niet erg vind en je er gewoon samen over kunt praten, zal de spanning tussen je oren ook minder worden.

Misschien heb je slechts een enkele keer ‘last’ van het feit dat je geen erectie kunt krijgen doordat je misschien moe bent, of gewoon geen zin in seks hebt. Dit is helemaal niet erg.

Aanrader: De Erectie-Pil

Als je na lange tijd nog geen erectie kunt krijgen, of misschien voor de wat oudere man zijn er gelukkig nog andere middelen. zo is er bijvoorbeeld de erectiepil ‘Libidoforte‘.

Deze pil is van natuurkruiden gemaakt en bevat geen chemische middelen. Door deze pil krijg je heel snel een erectie en kun je lang en continu genieten van seks.

Op de website van Libidoforte lees je meer over de werking van deze pil. Het is zeker een aanrader. De pil werkt vrijwel meteen en zorgt voor een lange erectie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *