Help! Ik Kan Niet Klaarkomen

Man en vrouw samen in bed, vrouw slaapt en man kijkt ongelukkig.Soms hebben mannen en (vooral) vrouwen er mee te maken dat ze niet kunnen klaarkomen. En dat is natuurlijk jammer.

Niet kunnen klaarkomen wordt ook wel anorgasmie genoemd en houdt dus in dat je niet tot een orgasme kunt komen. Dit kan zijn tijdens het masturberen of tijdens de seks met een ander persoon.

Maar wat kun je er aan doen dat jij of je partner niet kan klaarkomen. Er zijn gelukkig veel manieren die je zullen helpen om tot een orgasme te komen.

Niet Te Veel Nadenken

In veel gevallen zit het niet kunne klaarkomen tussen de oren. Je hebt bijvoorbeeld een keer meegemaakt dat je niet tot een orgasme kon komen en je bent bang dat je dat de volgende keer weer hebt.

Je komt dan in een vicieuze cirkel terecht.

Je kunt daar van af komen door proberen er niet meer aan te denken. Denk niet te veel tijdens de seks en denk vooral niet aan dat je misschien geen orgasme kan krijgen.

Niet Zeker Genoeg Over Jezelf

Over het algemeen kunnen veel vrouwen niet klaarkomen doordat ze niet zeker genoeg over zichzelf zijn. Ook hierbij komt het er weer op neer dat er te veel nagedacht wordt tijdens de seks.

Doe dit niet. Dit is niet prettig voor jezelf en ook niet voor je partner.

Het is veel beter om gewoon te genieten van de seks en te genieten van het moment. Wanneer je dat doet zul je merken dat je veel meer plezier zult krijgen tijdens de seks en dat je wellicht wel tot een orgasme komt.

Denk dus niet te veel na en geniet.

Wanneer je niet meer zo opgewonden wordt tijdens de seks, en je daardoor niet kunt klaarkomen is het goed om er samen over te praten. Het is sowieso goed om te praten als je (seksuele) problemen hebt.

Door er samen over te praten kun je het probleem uitpraten.

Om weer opgewonden te worden kun je nieuwe dingen uitproberen zoals een ander standje.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *