Hoe Kun Je De Seks Beter Maken?

Een man en vrouw ongelukkig over de seks.Is de seks saai? Wil je het seksleven van jezelf en van je partner beter maken?

Veel stellen hebben hier helaas ‘last’ van. De seks is niet meer zo lekker en je geniet er niet meer zo van. Misschien komt het doordat de relatie wat aan het verslechteren is, of dat je misschien niet meer zoveel gevoelens voor elkaar hebt.

Of misschien komt het wel doordat de seks gewoonweg saai is geworden, en je er geen zin meer in hebt.

In dit artikel lees je een aantal tips die de seks beter zal maken.

Betere Seks Door Er Over Te Praten, Voorspel En Nieuwe Standjes

Het beste wat je meteen kunt gaan doen is er met je partner over praten. Zeg dat je merkt dat de seks niet meer goed is, en dat je betere seks wilt. Door er over te praten zorg je voor eerlijkheid en leg je het probleem op tafel. Zo kun je er samen wat aan doen en kun je samen tot een oplossing komen.

Ook is het goed om meer tijd aan het voorspel te besteden en niet meteen tot de penetratie over te gaan. Door meer aan voorspel te doen, krijg je een betere band met elkaar. Je bent wat meer gevoeliger voor elkaar en je gaat niet meteen over tot de seks.

Door elkaar te kussen en te betasten raak je meer emotioneel verbonden. Dat zorgt voor betere seks.

Het experimenteren van standjes kan ook nooit kwaad. Misschien is de seks wel slecht worden doordat het altijd hetzelfde is, en nooit wat nieuws. Door nieuwe standjes te ontdekken zul je zien dat het wat spannender zal worden. Je leert weer nieuwe dingen en je krijgt een nieuwe soort van opwinding.

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *