Tips Om Te Snel Klaarkomen Tegen Te Gaan

Man onder de dekens.Kom je te snel klaar? Heb je een vroege zaadlozing als je seks hebt? Geen nood! Veel mannen hebben last van dit ‘probleem’, en je bent echt niet de enige!

Gelukkig zijn er een aantal manieren zodat je wat kunt doen tegen te snel klaarkomen.

In dit artikel lees je een aantal tips om vroege zaadlozing tegen te gaan.

Veel Seks Hebben

Deze tip is eigenlijk wel erg leuk: heb veel seks! Als je veel seks hebt zul je vaker een orgasme hebben, en dus minder snel klaarkomen (omdat je bijvoorbeeld gisteren ook al bent klaargekomen). Hoe meer seks je hebt, hoe langer het zal duren voordat je klaarkomt (in de meeste gevallen dan).

Als je bijvoorbeeld een week geen seks hebt gehad, is het normaal dat je de eerst volgende keer al snel klaarkomt.

Een andere tip is om er niet te veel aan te denken. Als je al gaat denken dat je toch wel snel klaar gaat komen, zul je waarschijnlijk ook snel klaarkomen. Denk hier dus niet aan, maar denk aan het plezier van seks hebben ;).

‘Start-Stop’-Oefeningen

Je kunt ook de zogenaamde ‘start-stop’ oefeningen doen. Dat houdt in dat als je voelt dat je klaar gaat komen, dat je dan even stopt met de seks. Hierdoor kun je weer even een tijdje vooruit. Als je dit een tijdje oefent, zul je merken dat je na een tijdje langer door kunt gaan met de seks.

Overigens is het helemaal niet erg als je snel klaar komt. Het is alleen maar gezond. Natuurlijk kan het minder zijn voor je partner, maar je kunt natuurlijk altijd nog als je de eerste keer bent klaargekomen, daarna nog een keer seks hebben. Je zult het dan waarschijnlijk wat langer ‘uithouden’ ;).

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *