Tips over hoe je betere seks kunt hebben. Hoe kun je haar nou verwennen? Hoe maak je haar geil? Wat zijn goede standjes? In deze categorie vind je allerlei artikelen over dit onderwerp.

Hoe kun je de seks leuker maken?

Vrouw kijkt sexy tijdens het voorspel.Is de seks niet meer leuk? Heb je al een tijdje relatie en lukt het niet meer om de seks spannend te maken? Veel koppels hebben te maken met dit ‘probleem’.

De reden hiervoor is dat je al veel van elkaar gewend bent, en dat er eigenlijk niks nieuws meer is te doen. De seks is altijd hetzelfde en daardoor wordt de seks saai – en dus niet meer leuk.

Hieronder vind je een aantal tips om de seks weer leuk te maken.

Continue reading Hoe kun je de seks leuker maken?

Ben je gespannen tijdens de seks? Tips!

Verliefd stel zit aan elkaar.Het kan zijn dat je tijdens de seks erg gespannen bent. Misschien is het één van de eerste keren, of ben je niet helemaal zeker of je het wel goed doet.

Als je gespannen bent is dat voor jezelf niet fijn, maar voor je partner ook niet; want hij/zij merkt dat ook. De seks ervaring is dan een stuk minder leuk.

In dit artikel lees je een aantal onmisbare tips die je kunnen helpen om minder gespannen te zijn.

Continue reading Ben je gespannen tijdens de seks? Tips!

Hoe kun je hem opwinden?

Vrouw kijkt sexy tijdens het voorspel.Wil je graag je vriend of man opwinden? Vooral als je al een tijdje met iemand bent, is het soms lastig om je partner op te winden.

Je bent al een lange tijd bij elkaar, dus de spanning is er eigenlijk wel een beetje van af…

In dit artikel lees je een aantal hele handige tips, waardoor je hem weer kunt opwinden. Het is overigens wel belangrijk dat je deze tips niet allemaal op één avond gebruikt, want dan hou je straks niks meer over voor de volgende keer ;).

Continue reading Hoe kun je hem opwinden?

Hoe je in een paar stappen betere seks kunt hebben

Jongen en meisje kijken verleidelijk naar elkaar voor de seks.Misschien ben je wel in een soort van seksuele sleur terecht gekomen. Je hebt al een tijdje een relatie met iemand, en de seks wordt er niet echt beter op. Wellicht heb je niet meer echt zin, of is de seks niet meer zo leuk als dat die ‘vroeger’ was.

Gelukkig zijn er genoeg manieren om de seks weer leuk en beter te maken. Zo kun je bijvoorbeeld nieuwe standjes proberen, of misschien wel nieuwe locaties om de liefde te bedrijven.

Continue reading Hoe je in een paar stappen betere seks kunt hebben

Tips: Hoe Moet Je Dominant Zijn In Seks?

Een man en vrouw liggen samen gelukkig in bed.Een dominante man of vrouw, veel partners vinden dit erg opwindend. Voor veel mensen is het dan ook een fantasie om een partner te hebben die erg dominant in bed is.

Maar misschien ben je van nature helemaal niet zo dominant. Toch wil je het misschien graag uitproberen om je partner eens te verrassen, of misschien omdat je partner het opwindend vind.

Maar hoe moet je nou dominant zijn in de seks? In dit artikel zal ik een aantal tips geven.

Continue reading Tips: Hoe Moet Je Dominant Zijn In Seks?

Hoe Hou Je De Seks Spannend?

Man en vrouw in bed hebben seks.Seks is natuurlijk erg leuk. Vooral in de eerste periode van de relatie is het erg spannend, nieuw en leuk. Maar als je al een tijdje een relatie met dezelfde persoon hebt, zul je misschien merken dat je in een soort van ‘sleur’ terecht komt, en dat de seks misschien niet meer zo spannend was als eerst.

Hoe hou je dan de seks toch spannend?

In dit artikel lees je een aantal handige tips die er voor zorgen dat de seks spannend blijft.

Continue reading Hoe Hou Je De Seks Spannend?

Wat Zorgt Voor Een Goede Vrijpartij? (Lichaamsplekken)

Man en vrouw hebben seks in bed.Goede seks is erg belangrijk. Zowel voor de relatie als voor je gezondheid. Als je goede seks hebt word je daar zelf ook vrolijker van, en je relatie zal beter zijn.

Maar wat zorgt nou voor een goede vrijpartij? Wat zorgt nou voor goede seks?

Iets wat veel mensen niet weten is dat het lichaam een aantal gevoelige plekken heeft. Plekken waar – als je die aanraakt – je opgewonden van word. Dit worden ook wel erogene zones genoemd.

Maar wat zijn die lichaamsplekken?

Continue reading Wat Zorgt Voor Een Goede Vrijpartij? (Lichaamsplekken)