3 Tips Voordat Je Seks Gaat Hebben

Een man en een vrouw zoenen.Als je seks gaat hebben, is het verstandig om op een paar puntjes te letten. Dit zorgt er voor dat de seks beter zal zijn, en dat je beter voorbereid bent.

In dit artikel kun je dan ook 3 handige tips lezen waar je op moet letten voordat je seks gaat hebben.

Doordat je op deze puntjes let, zul je merken dat je wat beter voorbereid bent, en dat zorgt toch voor een beter gevoel.

Veilige Seks

Deze tips zijn niet alleen handig voor als je nog nooit seks met iemand hebt gehad, maar ook voor als je al vaker seks hebt gehad.

De eerste tip die ik je kan geven is wellicht de meest voor de hand liggende: heb veilige seks. Gebruik voorbehoedsmiddelen.

Als je dat doet, ben je al een heel eind op stap. Veilige seks voorkomt geslachtsziektes, en maakt ook de kans op een ongewenste zwangerschap kleiner. Hierdoor vrij je met een veel lekkerder gevoel, en heb je achteraf geen zorgen.

Een andere tip die ik je kan meegeven is om alleen seks te hebben wanneer jij dat wilt. Wanneer je partner graag seks wilt, maar jij wilt niet, heb dan geen seks. Dit klinkt misschien voor de hand liggend, maar het is toch het vermelden waard.

Denk Niet Te Veel Na

Nog een tip: denk niet te veel na tijdens de seks. Wanneer je je gaat focussen op het klaarkomen, of alleen maar gaat denken ‘of je het goed doet’, is de plezier er een beetje af.

Denk daarom niet te veel na tijdens de seks. Het belangrijkste is dat je plezier hebt, en dat krijg je niet door overal over na te denken ;).

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *