6 Onmisbare Seks Tips Voor Betere Seks

In dit artikel 6 onmisbare seks tips.Op SeksUniversiteit zijn veel artikelen te vinden over seks. Maar hoe word je nou beter in seks?

In dit artikel kun je 6 onmisbare tips lezen die er voor zorgen dat je beter word in seks. Deze tips gelden – uiteraard – voor zowel mannen, als voor vrouwen.

Deze 5 tips zullen er voor zorgen dat je een veel betere seksband zult krijgen met je partner, of seks voor bijvoorbeeld een one night stand.

Onmisbare Seks Tip 1: Een Goed Voorspel

Veel mensen vergeten hoe belangrijk een goed voorspel eigenlijk is. Een voorspel zorgt er voor dat de spanning voor de seks veel groter word, en dat jullie allebei veel meer zin hebben in de seks. En doordat de zin naar seks groter word, voel je je beter, en heb je ook meer zin in elkaar.

Besteed dus voor de seks tijd aan elkaar. Zoen elkaar, kleed elkaar langzaam uit, streel elkaar, zeg leuke dingen tegen elkaar. Zorg er dus voor dat jullie in de mood komen om seks te hebben. Je krijgt zodoende een veel betere band met elkaar, en maakt elkaar klaar voor de seks. Ook wordt de vrouw vaak nat bij de vagina, en daardoor kan de penis makkelijker naar binnen.

Onmisbare Seks Tip 2: Zeg Tegen Elkaar Wat Je Wilt

Als je al een lange tijd een relatie met iemand hebt is het belangrijk dat je eerlijk tegen elkaar bent. Doordat je eerlijk bent, en kunt zeggen wat je wilt, kan de relatie in bed ook veel beter worden. Vind je bijvoorbeeld dat je partner iets niet lekker doet; te hard, of te zacht? Wees hier dan eerlijk in. Zeg dit tegen je partner.

Als je er nooit wat van zult zeggen, zal er dus niks veranderen aan de seks relatie, en zal de seks ook niet beter worden. Ook ga je je telkens meer storen aan dat dingetje wat niet lekker is, en dat zorgt voor alleen maar meer irritatie.

Wees gewoon eerlijk tegen elkaar en zeg wat je wilt. Zo weet je partner dat ook, en kan die daar rekening mee houden.

Onmisbare Seks Tip 3: Een Spannend Spelletje

Misschien zou je het altijd al gewild hebben, maar heb je het nooit durven te zeggen: je hebt fantasie├źn om eens een spelletje te spelen tussen de lakens. Dit is helemaal niet vreemd, want heel veel mensen doen het.

Het maakt het net allemaal wat spannender en leuker. Er zijn heel veel spelletjes die je kunt spelen in de slaapkamer. Wat dacht je bijvoorbeeld van je partner vastbinden met handboeien? Of elkaar een beetje klieren. Lachen tijdens de seks maakt het ook al leuker!

Schaam je niet om je partner te vertellen dat je eens een spelletje wilt spelen. Ook hier is het weer belangrijk om eerlijk te zijn, en de kans is groot dat je partner dit ook wel eens wilt proberen.

Onmisbare Seks Tip 4: De Aparte Dingen

Als je al een tijdje met je partner bent, weet je vaak dingen van elkaar die niemand anders weet. Meestal zijn dat ook dingen die in de slaapkamer voor meer plezier kunnen zorgen.

Iedereen heeft wel iets aparts wat hem of haar opwind. Maak hier dus gebruik van. Verwen je partner eens door bijvoorbeeld dat aparte ding te doen. Je maakt je partner hier heel erg blij mee, en de kans is groot dat je ook wat terug krijgt.

Onmisbare Seks Tip 5: Het Gaat Niet Om Het Orgasme

Iets wat heel veel mensen denken is dat seks alleen om het orgasme gaat. Maar dat gaat het juist niet, het is leuk dat je een orgasme hebt, maar de grootste tijd dat je seks hebt, heb je juist geen orgasme.

Focus je dus niet alleen op het orgasme, maar juist op de tijd die je daarvoor hebt. Maak daar een leuke tijd van. Als je alleen maar gefocust bent op het orgasme, vergeet je het plezier wat je kunt hebben tijdens de seks.

En daarbij komt ook nog eens dat als je alleen maar denkt aan het orgasme, het orgasme niet eens zo lekker is, of dat je misschien niet eens klaar kunt komen.

Denk dus niet alleen maar aan het orgasme, maar zorg er ook voor dat je tijdens de seks een leuke tijd hebt. Met andere woorden: denk juist niet te veel, geniet er van!

Onmisbare Seks Tip 6: Verwissel Van Standje

Altijd maar hetzelfde standje gaat op den duur vervelen. Doe dus af en toe ook eens een ander standje. Er zijn veel verschillende standjes die er voor zorgen dat de seks veel beter is, en dat je dus veel meer geniet van de seks.

Het gevoel van de seks kan ook een beetje veranderen als je van standje verandert. Zo zijn er standjes die voor een diepere penetratie zorgen. Experimenteer hier dus eens mee. Het kan je seks leven positief veranderen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *