Ben je gespannen tijdens de seks? Tips!

Verliefd stel zit aan elkaar.Het kan zijn dat je tijdens de seks erg gespannen bent. Misschien is het één van de eerste keren, of ben je niet helemaal zeker of je het wel goed doet.

Als je gespannen bent is dat voor jezelf niet fijn, maar voor je partner ook niet; want hij/zij merkt dat ook. De seks ervaring is dan een stuk minder leuk.

In dit artikel lees je een aantal onmisbare tips die je kunnen helpen om minder gespannen te zijn.

Allereerst is het belangrijk om zeker over jezelf te zijn. Ben je niet zeker over je zelf, dan twijfel je aan alles. Doe je het wel goed? Is het wel lekker? Moet het wel zo?

Denk hier niet teveel over na, en focus je op het belangrijkste: plezier hebben in seks. Als je er geen plezier in hebt, wat is dan het nut?

Wees dus niet zo onzeker over jezelf en denk niet te veel na.

Ook is het belangrijk om je niet alleen te focussen op het klaarkomen. Het hele ‘proces’ naar het orgasme toe is het moment waar jullie van elkaar moeten genieten. Het draait niet alleen maar om het orgasme.

Het klinkt misschien een beetje raar, maar dat je zo gespannen komt, komt waarschijnlijk doordat je te veel nadenkt. Probeer dit niet te doen, en geniet van het moment. Je zult zien dat je veel meer plezier in de seks krijgt, en dat je veel minder gespannen bent.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *