Dingen die je absoluut niet moet zeggen tijdens seks

Een man en vrouw liggen samen gelukkig in bed.Als je seks hebt kun je soms het moment goed verknallen door sommige dingen te zeggen. Misschien dat je het helemaal niet verkeerd bedoeld, maar het komt er wel zo uit.

Maar welke dingen moet je niet zeggen tijdens de seks?

Hieronder lees je een aantal zinnen die er goed voor kunnen zorgen dat het ‘moment’ weg is.

De nummer één afknapper is natuurlijk de welbekende ‘zit ‘ie er al in’. Probeer deze dan ook te vermijden. Daarop gevolgd komt ‘was dat alles?’.

Ook je vader of je moeder aanhalen tijdens de seks is absoluut niet aan te raden, dus vermijd zinnen als ‘ohh mama…!’ of ‘ohh papa!’.

Ook sommige ‘complimentjes‘ kunnen verkeerd vallen. Dus bijvoorbeeld ‘in het donker zie je er veel beter uit’ kun je maar beter niet zeggen. Of complimenten over de borsten van een vrouw kunnen erg vreemd klinken: ‘wow, zulke heb ik nog nooit eerder gezien!’.

Het kan gebeuren dat de telefoon gaat terwijl je seks hebt. Als de telefoon gaat, en je neemt op (dit kun je al beter niet doen), en vervolgens zeg je ‘oh, nee, niks bijzonders’… dat kun je ook beter niet zeggen!

Voor de rest is het natuurlijk niet verstandig om nogmaals te vragen hoe hij/zij heet of vragen of hij/zij het wel leuk en lekker vind.

Opmerkingen over de inrichting van de kamer kun je ook maar beter achterwege laten, dus zinnen als ‘er ligt veel stof op het nachtkastje’, kun je beter niet zeggen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *