Hoe je in een paar stappen betere seks kunt hebben

Jongen en meisje kijken verleidelijk naar elkaar voor de seks.Misschien ben je wel in een soort van seksuele sleur terecht gekomen. Je hebt al een tijdje een relatie met iemand, en de seks wordt er niet echt beter op. Wellicht heb je niet meer echt zin, of is de seks niet meer zo leuk als dat die ‘vroeger’ was.

Gelukkig zijn er genoeg manieren om de seks weer leuk en beter te maken. Zo kun je bijvoorbeeld nieuwe standjes proberen, of misschien wel nieuwe locaties om de liefde te bedrijven.

Wanneer de seks niet zo goed is, is het het beste om dit eerst met je partner te bespreken. Zo kunnen jullie er allebei over praten, en misschien heeft je partner hier ook wel ideeën over.

Door er samen over te praten, kunnen jullie samen misschien wel tot een oplossing komen.

Een aantal ideeën om de seks weer beter te maken:

  • Heb eens spontaan seks. Niet alleen wanneer je naar bed gaat, maar op tijden wanneer je het normaal gesproken niet zou doen. 
  • Probeer eens nieuwe standjes uit. Dit kan zorgen voor meer opwinding en meer spanning
  • Seks op een andere locatie kan ook wel eens helpen. In plaats van het alleen maar in het bed te doen, kun je ook eens seks hebben in de douche, of op een andere locatie.
  • Een goed voorspel kan ook voor betere seks zorgen. Besteed hier eens wat meer tijd aan.
  • Goed in je vel zitten kan ook nogal helpen. Wanneer je veel zorgen hebt, ben je vaak in je hoofd met je zorgen en problemen bezig. Probeer goed in je vel te zitten; sporten is ook erg goed voor je lichaam.

Bovenal is het belangrijk om plezier tijdens de seks te hebben. Focus je niet alleen op het klaarkomen, maar heb simpelweg gewoon plezier.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *