Hoe Hou Je De Seks Spannend?

Man en vrouw in bed hebben seks.Seks is natuurlijk erg leuk. Vooral in de eerste periode van de relatie is het erg spannend, nieuw en leuk. Maar als je al een tijdje een relatie met dezelfde persoon hebt, zul je misschien merken dat je in een soort van ‘sleur’ terecht komt, en dat de seks misschien niet meer zo spannend was als eerst.

Hoe hou je dan de seks toch spannend?

In dit artikel lees je een aantal handige tips die er voor zorgen dat de seks spannend blijft.

Nieuwe Dingen Uitproberen

De eerste tip is eigenlijk de meest voor de hand liggende tip: probeer eens nieuwe standjes. Door nieuwe standjes te proberen zul je merken dat de seks wat leuker zal worden. Je probeert namelijk nieuwe dingen uit!

Dit zorgt niet alleen voor een ander gevoel, maar ook voor een betere connectie. Je zult merken dat wanneer je nieuwe standjes uitprobeert, de seks een stuk leuker is en ook weer een stukje spannender is.

Nieuwe dingen uitproberen zorgt er sowieso voor dat de seks wat spannender zal zijn.

Seks Op Een Andere Locatie

Probeer misschien ook eens om op een andere locatie seks te hebben, en niet alleen in de slaapkamer. Op de keuken, in de badkamer of misschien wel in de gang.

Het is overigens ook aan te raden om misschien eens een drankje alcohol op te hebben voordat je seks gaat hebben. De alcohol zorgt er voor dat je wat meer speelser gaat worden, en je partner ook. De remmingen gaan er een beetje af waardoor je meer nieuwe dingen durft te doen, die je anders misschien niet zou durven.

Nog een tip die ik je mee wil geven is om wat meer tijd aan het voorspel te besteden. Plaag hem/haar een beetje. Door langer aan het voorspel te doen, verhoog je de zin in seks.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *