Hoe kun je de seks leuker maken?

Vrouw kijkt sexy tijdens het voorspel.Is de seks niet meer leuk? Heb je al een tijdje relatie en lukt het niet meer om de seks spannend te maken? Veel koppels hebben te maken met dit ‘probleem’.

De reden hiervoor is dat je al veel van elkaar gewend bent, en dat er eigenlijk niks nieuws meer is te doen. De seks is altijd hetzelfde en daardoor wordt de seks saai – en dus niet meer leuk.

Hieronder vind je een aantal tips om de seks weer leuk te maken.

Het eerste wat je kunt doen is nieuwe standjes uitproberen. Door altijd maar hetzelfde standje te doen wordt de seks ook minder, en heb je vaak niet veel zin om ‘het te doen’. Door nieuwe standjes te proberen ontdek je nieuwe dingen en word je er aan herinnerd dat de seks toch wel leuk is ;)!

Ook kan het helpen om seks te hebben op andere plaatsen. In plaats van alleen maar de slaapkamer, kun je ook eens proberen om seks te hebben in de douche, de keuken of een andere locatie. Dit zorgt voor meer spanning.

Als je al een tijdje een relatie met elkaar hebt, wordt vaak het voorspel overgeslagen. Om de seks weer leuk te maken kun je eens wat meer tijd aan het voorspel besteden. Zoen elkaar, kleed elkaar langzaam uit en – het allerbelangrijkst – geniet van elkaar!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *