Onmisbare tips om de seks weer spannend te maken

Man slaapt bijna, en vrouw ligt bovenop.Wordt de seks saai? Krijg je minder zin in seks? Dat kan. Het is normaal dat stellen die al lange tijd bij elkaar zijn minder zin in seks krijgen. Wellicht komt dat doordat de spanning er af is, en dat het eigenlijk meer routine wordt.

In dit artikel lees je een aantal manieren om de seks weer spannend te maken.

Als de seks niet meer spannend is komt dat misschien omdat je een soort van gewend bent geraakt aan de manier waarop jullie seks hebben.

Verander dus eens van gewoonte, en probeer eens wat nieuws.

In plaats van altijd maar hetzelfde standje, kun je eens een keer proberen om een nieuw standje te proberen. Je zult zien dat dit de spanning weer een beetje terug brengt, en dat de seks weer leuk is!

Ook kun je eens proberen om – in plaats van altijd maar meteen voor de penetratie te gaan – eerst eens wat aandacht te besteden aan het voorspel. Door een goed, uitgebreid voorspel te doen word jullie band ook weer een stuk beter, en dat is natuurlijk weer goed voor de seks.

Een andere manier om de seks weer spannend te maken is om seks te hebben op locaties waar je eigenlijk nooit seks had. In plaats van de slaapkamer, kun je eens de douche proberen, of de keuken, of… afijn, je snapt het wel!

De belangrijkste tip die ik je kan meegeven is om uit die ‘sleur’ te komen, en eens wat nieuws te proberen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *