Tips: Hoe Moet Je Dominant Zijn In Seks?

Een man en vrouw liggen samen gelukkig in bed.Een dominante man of vrouw, veel partners vinden dit erg opwindend. Voor veel mensen is het dan ook een fantasie om een partner te hebben die erg dominant in bed is.

Maar misschien ben je van nature helemaal niet zo dominant. Toch wil je het misschien graag uitproberen om je partner eens te verrassen, of misschien omdat je partner het opwindend vind.

Maar hoe moet je nou dominant zijn in de seks? In dit artikel zal ik een aantal tips geven.

Het Initiatief Nemen

Dominant zijn is eigenlijk het initiatief nemen. Jij bepaald wat er gebeurd en hoe het gebeurd.

Laat je partner verrassen door zo over te komen. Je moet daarvoor wel goed weten wat jijzelf wilt, en wat je wilt gaan doen.

Om te beginnen kun je bijvoorbeeld handboeien kopen. Veel mannen en vrouwen vinden het erg opwindend om vastgebonden te worden. Ook dit is dominant zijn. Je zorgt er zo voor dat de handen van je partner zijn vastgebonden, en dat hij of zij eigenlijk niks meer met de handen kan doen.

Dominant Overkomen

Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt je partner ook een beetje ‘teasen’. Dus op het moment dat je partner bijna klaarkomt, stop je. Dit is niet echt dominant zijn, maar het is wel een beetje plagen.

Er zijn natuurlijk nog veel meer manieren waarop je dominant overkomt. Je kan allerlei speeltjes gaan gebruiken, of je partner laten knieƫn en kruipen (dit gaat natuurlijk wel erg ver).

Het belangrijkste van dominant overkomen is dat je laat merken dat je weet wat je doet. Jij neemt het initiatief. In plaats van dat je partner het standje bepaalt, bepaal jij het. Jij gaat liggen of zitten hoe jij dat wilt, en zo kom je dominant over.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *