Alles over de verschillende soorten seksualiteiten zoals hetero, bi, homo en lesbi.

Help! Soms Val Ik Op Jongens, En Soms Op Meiden

Een man met twee knappe vrouwen.Val je het ene moment op jongens, en het andere moment op meiden? Is dat normaal? Wat moet je hier nou mee doen?

Hoe kan het dat je soms op jongens en soms op meiden valt? Eigenlijk is het heel normaal dat er verschil zit in je seksuele voorkeur. Zeker op een jonge leeftijd – als je jezelf aan het ontdekken bent – kan het voorkomen dat je je soms aangetrokken voelt tot verschillende geslachten.

Continue reading Help! Soms Val Ik Op Jongens, En Soms Op Meiden

Wat Is Een Homo-Seksueel?

Mannen houden handen vast.Je hebt er misschien al vaak over gehoord: het woord ‘homo‘. Maar wat is nu eigenlijk een homo (seksueel)? En wat betekend het woord?

Homoseksueel betekent eigenlijk dat een man seksueel geïnteresseerd is in een man. De man valt dan op hetzelfde geslacht, en dus niet op een vrouw.

Wanneer vrouwen op hetzelfde geslacht vallen, wordt dit ‘biseksueel’ genoemd.

In sommige religies is homoseksualiteit verboden.

Continue reading Wat Is Een Homo-Seksueel?

Biseksueel? Wat Is Dat?

Twee vrouwen maken zoen gebaar naar elkaar.Misschien heb je de term al vaak gehoord en ben je erg benieuwd naar wat ‘biseksueel‘ nou eigenlijk inhoud.

Wanneer iemand biseksueel is, betekent dit dat de persoon op zowel iemand van hetzelfde geslacht valt, als iemand van het andere geslacht.

De persoon valt dus op mannen, maar ook op vrouwen.

In sommige gevallen kan het zelfs zo zijn dat de persoon de ene keer op een man valt, en de andere keer op een vrouw.

Continue reading Biseksueel? Wat Is Dat?