Biseksueel? Wat Is Dat?

Twee vrouwen maken zoen gebaar naar elkaar.Misschien heb je de term al vaak gehoord en ben je erg benieuwd naar wat ‘biseksueel‘ nou eigenlijk inhoud.

Wanneer iemand biseksueel is, betekent dit dat de persoon op zowel iemand van hetzelfde geslacht valt, als iemand van het andere geslacht.

De persoon valt dus op mannen, maar ook op vrouwen.

In sommige gevallen kan het zelfs zo zijn dat de persoon de ene keer op een man valt, en de andere keer op een vrouw.

Vallen Op Mannen √Čn Vrouwen

Er is eigenlijk niet echt een stempel op te drukken wanneer iemand nou biseksueel is. Soms bevindt de persoon zich in een fase, waarin hij of zij tijdelijk op iemand van hetzelfde geslacht valt.

Soms is het afwisselend en valt de persoon dus tijdelijk alleen op iemand van hetzelfde geslacht, terwijl de persoon daarna ‘weer’ hetero is – en weer op iemand van het andere geslacht valt.

Er zijn dus grote verschillen in de biseksualiteit.

In grote lijnen houdt biseksualiteit in dat de persoon op zowel mannen en vrouwen valt. De ene keer kan dit erger zijn dan de andere, maar de gevoelens zijn er wel.

Wanneer iemand nog jong is – tussen de 14 en 21 jaar – kan dit slecht een fase zijn en kan biseksualiteit veranderen naar het zijn van hetero (het andere geslacht), homo (het mannelijke geslacht) of bi (het vrouwelijke geslacht).

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *