In deze categorie lees je alles over verschillende (opwindende) seks standjes.

Kun je niet in het doggy-style standje komen? Handige tips!

Doggy style seks standje, vanaf achteren.Een standje wat erg opwindend is voor mannen, is zonder twijfel het doggy-style standje. Dit standje is – zoals de naam al zegt – op z’n hondjes. De vrouw zit op haar knieën naar voren, en de man zit achter haar, en brengt zo zijn penis in de vagina.

Toch hebben veel stelletjes problemen om in dit standje te komen.

In dit artikel lees je een aantal handige tips om in het doggy-style standje te komen.

Continue reading Kun je niet in het doggy-style standje komen? Handige tips!

Is de seks saai? Probeer eens nieuwe standjes!

Vrouw komt schreeuwend klaarIs de seks een beetje saai geworden, en heb je ook niet meer echt zoveel zin in seks? Dan kun je eens nieuwe standjes uitproberen.

Nieuwe standjes zorgen er vaak voor dat de seks weer leuk en spannend word. Je leert weer nieuwe dingen, en het toch ook wel een beetje spannend om nieuwe dingen uit te proberen.

Ook zijn nieuwe standjes vaak erg geil en opwindend omdat je ze nog nooit eerder gedaan hebt. Het verbeterd ook de band met je partner.

Continue reading Is de seks saai? Probeer eens nieuwe standjes!

Video: Jongens in een rolstoel versieren vrouwen

simple pickup vrouwen versieren in rolstoelDacht je dat jij het al moeilijk had om vrouwen te versieren? Deze jongens doen er nog een schepje bovenop en proberen vrouwen te versieren terwijl ze in een rolstoel zitten.

En de harde waarheid is: het lukt ze nog ook!

Natuurlijk is dit grappig bedoeld en zitten ze niet echt in een rolstoel. De video is afkomstig van het YouTube kanaal van Simple Pickup.

Bekijk de video hieronder.

Continue reading Video: Jongens in een rolstoel versieren vrouwen

Welke standjes zijn het best voor diepe penetratie?

Megan Fox is gebukt voor Doggy-styleHet verschilt per standje hoe diep de penis in de vagina komt. Welk standje is het beste voor diepe penetratie?

De meest voor de hand liggende is het missionaris standje (de man bovenop). Om zo diep mogelijk te komen kan de vrouw het beste haar benen naar boven en naar haar gezicht doen. Wanneer de vrouw dat doet, komt de penis van de man diep in de vagina.

Hier bepaald de man het tempo.

Continue reading Welke standjes zijn het best voor diepe penetratie?

Hoe Kom Je In Het Doggy-Style Standje?

Megan Fox is gebukt voor Doggy-styleEen veel geliefd standje – vooral bij de mannen – is doggy-style. Het standje waar de man achter de vrouw zit of staat, en zodoende de vagina penetreert.

De man kan bij dit standje het tempo bepalen, en vooral als de man een echte ‘kontenliefhebber’ is, is dit standje ideaal. Je hebt namelijk een goed uitzicht over de kont.

Sommige mensen hebben er moeite mee om in dit standje te komen en weten niet precies hoe het werkt.

Hieronder kun je stap voor stap lezen hoe je in het doggy-style standje moet komen.

Continue reading Hoe Kom Je In Het Doggy-Style Standje?