Welke standjes zijn het best voor diepe penetratie?

Megan Fox is gebukt voor Doggy-styleHet verschilt per standje hoe diep de penis in de vagina komt. Welk standje is het beste voor diepe penetratie?

De meest voor de hand liggende is het missionaris standje (de man bovenop). Om zo diep mogelijk te komen kan de vrouw het beste haar benen naar boven en naar haar gezicht doen. Wanneer de vrouw dat doet, komt de penis van de man diep in de vagina.

Hier bepaald de man het tempo.

Een ander standje (en bij veel mannen ook de favoriet) is het doggy-style standje. De vrouw zit op haar knieën en de man zit achter haar en steekt vanaf achter de penis in de vagina. Ook hier is een diepe penetratie en bepaald de man het tempo.

Ook het welbekende ‘Amazone‘ standje zorgt voor een diepe penetratie. Bij dit standje ligt de man op zijn rug, en zit de vrouw bovenop met haar rug naar de man gekeerd. Bij dit standje bepaald de vrouw het tempo.

Natuurlijk kun je ook gewoon experimenteren en kijken wat voor jullie het fijnst werkt. Onthoud dat het bij seks gaat om het genieten van elkaar, en dat teveel nadenken niet goed is tijdens de seks.

Succes!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *