Hoe Kom Je In Het Doggy-Style Standje?

Megan Fox is gebukt voor Doggy-styleEen veel geliefd standje – vooral bij de mannen – is doggy-style. Het standje waar de man achter de vrouw zit of staat, en zodoende de vagina penetreert.

De man kan bij dit standje het tempo bepalen, en vooral als de man een echte ‘kontenliefhebber’ is, is dit standje ideaal. Je hebt namelijk een goed uitzicht over de kont.

Sommige mensen hebben er moeite mee om in dit standje te komen en weten niet precies hoe het werkt.

Hieronder kun je stap voor stap lezen hoe je in het doggy-style standje moet komen.

Staand Of Zittend?

Allereerst moeten jullie er over uit zijn of je dit standje staand wilt doen, of op de knieën zittend op het bed. Het kan namelijk allebei, en werkt eigenlijk allebei hetzelfde.

Maar als je staat heeft de man niet echt veel uitzicht op de kont en rug van de vrouw, maar is er meer contact tussen de hoofden van de man en de vrouw.

Het is aan jullie wat je het liefst doet.

Uiteraard moeten jullie alle twee uitgekleed zijn, of tenminste, het onderlichaam.

Laten we als voorbeeld nemen dat jullie doggy-style op het bed doen.

De Kont Een Beetje Omhoog

De vrouw moet op haar knieën gaan zitten, met het lichaam voorover gebogen en de handen op het bed, zodat ze kan steunen. Als je veel moeite hebt met dit standje kan het helpen dat de vrouw de kont extra omhoog doet, zodat de penis makkelijker in de vagina kan.

De man gaat achter de vrouw zitten, ook op zijn knieën, maar de man blijft met zijn bovenlichaam naar boven en leunt dus niet naar voren. Wanneer de kont van de vrouw een beetje omhoog is, kan de man eenvoudig de penis in de vagina doen.

En dan is het maar een kwestie van bewegen.

De man kan het tempo bepalen door bewegingen naar voren en naar achter te maken, en ook de vrouw kan het tempo bepalen. Daarvoor moet de man blijven zitten en niet bewegen, en kan de vrouw haar kont naar voren en naar achter doen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *