Hoe Kun Je Seks Hebben In Bad En Douche?

Stelletje heeft seks in de doucheIn dit artikel heb je al kunnen lezen de douche en in bad populaire plaatsen zijn om seks te hebben.

Naast de slaapkamer zijn er nog genoeg plekken om seks te hebben en daar zijn de douche en het bad er twee van.

Maar hoe kun je seks hebben in het bad en in de douche. Welke standjes zijn het beste en het opwindendste, en niet onbelangrijk: het lekkerste?

Allereerst moet wel even gezegd worden dat er best wat nadelen zitten in het hebben van seks in bad. De ruimte is namelijk erg klein, en je hebt dus niet veel bewegingsruimte.

Daarbij zitten de penis en de vagina onder water en is het gevoel wat minder.

Een Opwindend Standje

Het voordeel is wel dat het bad eens een compleet andere plaats is, en dat het daardoor wel opwindender is om daar seks te hebben.

Er zijn verschillende standjes die je kunt doen. Het ‘normale’¬†missionaris¬†standje kan prima, maar ook andere standjes zoals bijvoorbeeld doggy-style of de vrouw bovenop.

Let er wel op dat je het water niet te ver in het bad laat komen, want als je dan een beetje beweegt vliegt het water al uit het bad, en dat is natuurlijk niet handig.

Staand In De Douche

Seks in de douche is echter een stuk makkelijker en komt minder bij kijken.

Ook hier zijn er verschillende standjes die je kunt doen. Zo kun je het doggy-style staand doen, of gewoon staand met de gezichten naar elkaar, zoals hier beschreven.

Pas natuurlijk wel op dat jullie niet uitglijden en vallen.

Jullie kunnen natuurlijk ook experimenteren en samen er achter komen wat voor jullie het beste werkt. Er zijn vele mogelijkheden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *