Van Welke Standjes Houden Mannen?

Man zit boven vrouw en houdt benen omhoog.Er zijn veel verschillende standjes en de ene persoon houdt meer van het ene, dan van het andere. Iedereen heeft zo zijn persoonlijke voorkeur.

Maar toch zijn er standjes waar mannen voornamelijk van houden en graag doen. Welke zijn dat? Wat zijn nou eigenlijk de standjes waar de meeste mannen van houden en welke ook heel erg fijn is voor een man?

Standjes Die Mannen Echt Lekker Vinden

Zoals gezegd zijn er verschillende seks standjes. Zo is er de meest bekende ‘missionaries’ en de vrouw bovenop. Deze zijn niet voor niets zo populair, het is eenvoudig om er ‘in te komen’ en iedereen kent ze wel.

Maar er zijn ook andere standjes die misschien wel veel opwindender zijn. Soms durven mannen niet echt te zeggen wat ze opwindend vinden – of soms weten mannen het zelf nog niet: ze weten niet van het standje af.

Doggy-Style Standje: Voor De Billenliefhebber

Een standje waar veel mannen fan van zijn is de zogenaamde doggy-style. De vrouw zit op haar knieën en de man zit of staat achter haar en de twee hebben zo seks. Veel mannen die echt ‘billenmannen’ zijn, vinden dit standje erg opwindend.

Het is ook erg lekker omdat dit standje zorgt voor een betere stimulering van de eikel.

Mannen kunnen ook zelf het tempo bepalen en hebben eigenlijk de meeste controle tijdens de seks. Natuurlijk is het ook mogelijk dat de vrouw het tempo bepaald, zij moet dan bewegingen naar voren en achter maken.

Nadeel van dit standje is wel dat het moeilijk is om oogcontact te houden. Elkaar zoenen is eigenlijk niet mogelijk. Dat is ook de reden waarom sommige vrouwen niet van doggy-style houden.

De Vrouw Bovenop: Mannen Vinden Dit Geweldig

Een ander standje waar veel mannen van houden is dat de vrouw bovenop zit. Reden dat veel mannen hier van houden is dat ze eigenlijk zelf niks hoeven te doen, en een goed uitzicht hebben op de borsten van de vrouw.

De man hoeft slechts te ontspannen en daardoor alleen maar op bijvoorbeeld het bed te liggen.

De penis gaat diep in de vagina en zorgt daarom ook voor een goede stimulering.

Voor een compleet overzicht met standjes kun je deze pagina bekijken. Daar staan ze allemaal uitgebreid beschreven met de voor- en nadelen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *