Welke Seks Standjes Zijn Lekker Voor De Vrouw?

Welk standje is het lekkerste voor vrouwen tijdens de seks?Seks is een geweldig iets. Het is lekker, intiem en geeft een volmaakt gevoel. Om het allemaal wat spannender en opwindender te maken kun je allemaal seks standjes proberen die zorgen voor nog betere seks.

Maar welke standjes zijn eigenlijk lekker en prettig voor de vrouw?

Van welke standjes houden vrouwen?

In dit artikel lees je alles over standjes die vrouwen lekker, leuk en prettig vinden.

Dat Ene Standje…

Het belangrijk om te weten dat standjes heel erg schelen per persoon. De ene persoon vind bijvoorbeeld het standje dat zij bovenop zit lekker, terwijl de andere vrouw dat helemaal niet lekker vind.

Het is dus heel erg persoonlijk en de ene zal het lekkerder vinden dan de andere.

Sommige vrouwen vinden het fijn om gedomineerd te worden, terwijl andere vrouwen het fijn vinden om zelf dominant te zijn.

Hoe Is De Uitvoering?

Het valt niet precies te zeggen welke standjes nou lekker, leuk en prettig zijn voor vrouwen. Zoals ik al zei verschilt dit gewoon heel erg per vrouw. Ook is het belangrijk hoe de uitvoering er van is.

Vindt een vrouw het bijvoorbeeld heel lekker om seks te hebben op het doggy-style standje, dan is het natuurlijk belangrijk welk tempo de man gebruikt tijdens de seks. Het is dan ook belangrijk om van elkaar te weten waar jullie van houden.

Wel is gebleken dat doggy-style een standje is wat veel vrouwen lekker vinden. Dat komt doordat de penis dicht bij de G-Spot kan komen, wat voor een extra lekker gevoel zorgt.

Oogcontact

Ook houden vrouwen veel van afwisseling, en niet van telkens hetzelfde standje doen. Je kunt dus ook wisselen tijdens de seks. Begin bijvoorbeeld met de man bovenop en eindig bijvoorbeeld met de vrouw bovenop.

Vrouwen vinden het vaak om fijn om oogcontact te hebben tijdens de seks. Zo ontstaat er een intiemer gevoel en maakt dat het ook romantischer.

Over het algemeen vinden vrouwen dus eigenlijk elk standje lekker, leuk en prettig. Het scheelt alleen per vrouw en het is niet te zeggen wat nou het favoriete standje van de vrouw is. Het is persoonlijk. Probeer er samen achter te komen wat jullie een lekker seks standje vinden.

In het overzicht ‘Opwindende Seks Standjes‘ zie je overzicht met alle standjes.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *