In deze categorie vind je alle berichten met een video.

Video: Superman versiert vrouwen

superman in de filmsVandaag kwam ik op een grappige video terecht, namelijk een video waarin ‘Superman‘ een poging doet om vrouwen te versieren.

De video is afkomstig van het YouTube kanaal van Simple Pickup. Hierin proberen een drietal jongens op een grappige manier vrouwen te versieren.

En gek genoeg lukt dit nog vaak ook.

In de onderstaande video zie je Kong verkleed als Superman en probeert hij mooie vrouwen te versieren.

Continue reading Video: Superman versiert vrouwen

Video: ‘Barney Stinson’ versiert vrouwen (met succes!)

barney stinsonBarney Stinson is een populair personage uit de serie How I Met Your Mother. In die serie is Barney een echte vrouwen versierder, en haalt vaak de raarste en gekste trucks uit om vrouwen mee naar bed te krijgen.

In de onderstaande video zie je de jongens van Simple Pickup (Jesse, Kong en Jase) de mooiste vrouwen versieren aan de hand van versier trucks die Barney Stinson ook gebruikt.

De video is natuurlijk grappig bedoeld, maar laat toch goed zien hoe je nou eigenlijk vrouwen moet versieren.

Continue reading Video: ‘Barney Stinson’ versiert vrouwen (met succes!)

Video: Beschamende openingszinnen die werken!

Een man met twee knappe vrouwen.Het klinkt misschien ene beetje gek, maar hoe gekker de openingszin is, hoe meer succes je zult hebben. Dit laat namelijk zien dat je veel durft en dat je niet bang bent om ‘af te gaan’.

In de onderstaande video laten de jongens van Simple Pickup zien dat je de mooiste vrouwen kunt versieren met de meest beschamende en rare openingszinnen.

En het gekke is; het werkt nog ook!

Bekijk de video hieronder.

Continue reading Video: Beschamende openingszinnen die werken!

Video: Hoe reageren vrouwen op ‘bijna zoenen’?

drie vrouwen lachen in de kroegEen misschien wat rare titel die wat uitleg nodig heeft. In de onderstaande video zie je de mannen van Simple Pickup (die hun leven hebben toegewijd aan het versieren van vrouwen) bijna vrouwen zoenen.

Ze maken met hun mond de welbekende ‘zoengezicht’ en doen dat op de raarste momenten naar meisjes die ze niet eens kennen.

Het is leuk om te zien hoe vrouwen hier op reageren.

Continue reading Video: Hoe reageren vrouwen op ‘bijna zoenen’?

Waar kun je ‘Ik heb HET nog nooit gedaan’ terugkijken?

deelneemster uit ik heb het nog nooit gedaanDit jaar verscheen er een nieuw televisieprogramma, namelijk ‘Ik heb HET nog nooit gedaan’. In dit programma zie je allemaal mensen die nog nooit seks hebben gehad, maar die wel graag seks zouden willen hebben.

Zo zie je jonge stellen die geen seks mogen hebben vanwege hun geloof, maar ook zie je een 48 jarige man die helaas nog nooit seks heeft gehad omdat hij nog nooit tegen is gekomen waarmee hij de liefde heeft bedreven.

Continue reading Waar kun je ‘Ik heb HET nog nooit gedaan’ terugkijken?

Video: Hoe je meisjes moet masseren + nummers kunt scoren

Een man met twee knappe vrouwen.Een misschien wat rare titel voor een artikel, maar anders kan ik het eigenlijk niet omschrijven. In deze video masseren de jongens van Simple Pickup meisjes die ze helemaal niet kennen.

Ze gaan zomaar uit het niets meisjes masseren.

En dat levert grappige beelden op!

Sommige meisjes doen net of ze de jongens kennen, en sommige meisjes vatten het heel sportief uit. Een ander meisje daarentegen roept haar vrienden er bij om haar te ‘beschermen’.

Continue reading Video: Hoe je meisjes moet masseren + nummers kunt scoren

Video: Waarom je de super knappe vrouwen moet versieren

Een vrouw in lingerie.Iedereen heeft zo zijn eigen smaak. Zo valt de ene jongen op lange, blonde meisjes, en valt de andere jongen juist voor precies het tegenovergestelde.

Als je vrouwen wilt versieren ga je natuurlijk achter de meisjes aan waarin je interesse hebt. Vaak zijn dit de meiden die aan jouw ‘zoekprofiel’ voordoen; de meiden die jij knap vind.

Natuurlijk zijn er in jouw ogen ook de minder knappe meiden, meisjes die jij lelijk vind.

Continue reading Video: Waarom je de super knappe vrouwen moet versieren

Video: Hoe heb je plezier in vrouwen versieren? Tips!

Een man met twee knappe vrouwen.Als je geen plezier hebt in het vrouwen versieren, zal het je waarschijnlijk niet lukken. Je probeert vrouwen te versieren, maar je vind het heel moeilijk en het lukt niet echt.

Wellicht probeer je het veel te serieus, en heb je er geen plezier in.

In de onderstaande video wordt uitgelegd dat het enorm belangrijk is dat je juist wél plezier hebt als je vrouwen versiert. Eigenlijk dan pas, zal het je ook lukken.

Continue reading Video: Hoe heb je plezier in vrouwen versieren? Tips!

Video: Wat Vinden Vrouwen Van Een Trio?

2 vrouwen en 1 man - trioEen trio met twee vrouwen is natuurlijk de droom van iedere man. En alhoewel mannen dit erg opwindend vinden, moeten de vrouwen dit natuurlijk ook vinden.

Maar wat vinden vrouwen nou eigenlijk van een trio? Vinden ze dit ook opwindend? En hebben vrouwen ook liever een trio met twee mannen, of liever met twee vrouwen?

In de onderstaande video worden vrouwen ondervraagd wat ze van een trio vinden, en of ze het al wel eens gedaan hebben. Het resultaat is verrassend.

Continue reading Video: Wat Vinden Vrouwen Van Een Trio?

Wat Moet Je Naar Een Meisje SMSen? Video!

Vrouw kijkt sexy tijdens het voorspel.Heb je het nummer van een meisje, maar weet je niet wat je moet SMSen? Dat is altijd lastig. Het lastige van een SMSje is dat het meisje heel lang kan nadenken, voordat ze een antwoord geeft.

Sterker nog: ze kan ook gewoon je vraag negeren, en helemaal geen antwoord geven op je SMS.

In de onderstaande video wordt je uitgelegd wat je nou eigenlijk naar een meisje moet SMSen.

Continue reading Wat Moet Je Naar Een Meisje SMSen? Video!