Alles over voorbehoedsmiddelen zoals condooms, de pil en meer.

Voelt seks anders zonder condoom?

Een man en vrouw in bed en man scheurt condoom.Vraag je jezelf af of seks anders voelt zonder condoom? Het is een vraag die veel mannen – en ook vrouwen – zich afvragen.

Voor mannen voelt seks wel degelijk anders zonder condoom, alhoewel dit ook voor een groot gedeelte in het hoofd te zitten en voelt het anders, omdat een man dat denkt.

Sommige mannen voelen geen verschil, maar de meeste mannen voelen dit wel. De penetratie voelt dan natter, intenser en warmer.

Continue reading Voelt seks anders zonder condoom?

Is seks met alleen een condoom veilig?

Een vrouw die een condoom vasthoud.Het is belangrijk om veilige seks te hebben. Je zit natuurlijk niet te wachten op bijvoorbeeld een SOA of een ongewenste zwangerschap.

Om veilige seks te hebben, maak je gebruik van voorbehoedsmiddelen. Eén van die voorbehoedsmiddelen is een condoom. Voor als je niet weet wat een condoom is: dat is een rubber wat om de penis van de man gaat, om zo te voorkomen dat de sperma in de vagina van de vrouw gaat.

Maar is een condoom alleen genoeg om veilige seks te hebben? Of kun je beter ook nog andere voorbehoedsmiddelen gebruiken?

Continue reading Is seks met alleen een condoom veilig?

Waar Moet Je Op Letten Als Je Condooms Koopt?

Een vrouw die een condoom vasthoud.Een condoom kopen kun je in verschillende winkels, zoals bijvoorbeeld online, maar ook bij de drogisterij.

Er zijn verschillende condooms, welke allemaal weer voor- en nadelen hebben. Maar waar moet je nou eigenlijk op letten bij het kopen van condoom?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je voor jezelf weet waar je het liefst condooms koopt. Dit kan online zijn (en dus lekker anoniem), of in de winkel, zoals een drogisterij.

Continue reading Waar Moet Je Op Letten Als Je Condooms Koopt?

Hoe Moet Je Over Condooms Beginnen?

Een vrouw die een condoom vasthoud.Je wilt natuurlijk veilig seks hebben. Een middel om veilig te vrijen is natuurlijk het condoom. Als je bezig bent met het voorspel, en je merkt dat er wel meer gaat gebeuren, is het verstandig om te melden dat je graag een condoom wilt gebruiken.

Dit is helemaal niet gek, en juist wel heel verstandig.

Maar hoe kun je nou het beste over een condoom beginnen? Hoe kun je het beste zeggen dat je een condoom wilt gebruiken?

Continue reading Hoe Moet Je Over Condooms Beginnen?

Wanneer Stoppen Met Condoom In Relatie?

Een man en een vrouw zoenen.Wanneer je een relatie hebt en al een paar keer seks hebt gehad, is het bij stellen normaal om na een paar weken te stoppen met het condoom.

Maar wanneer stoppen stellen gemiddeld met het condoom als voorbehoedsmiddel, en gaan ze over op andere middelen.

Het is wel belangrijk dat de vrouw al een tijdje de pil neemt, en dat de pil al goed zijn werking doet. Ook is het verstandig om (als je al meerdere keren seks met iemand anders hebt gehad) een SOA-test te doen.

Continue reading Wanneer Stoppen Met Condoom In Relatie?