Waar Moet Je Op Letten Als Je Condooms Koopt?

Een vrouw die een condoom vasthoud.Een condoom kopen kun je in verschillende winkels, zoals bijvoorbeeld online, maar ook bij de drogisterij.

Er zijn verschillende condooms, welke allemaal weer voor- en nadelen hebben. Maar waar moet je nou eigenlijk op letten bij het kopen van condoom?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je voor jezelf weet waar je het liefst condooms koopt. Dit kan online zijn (en dus lekker anoniem), of in de winkel, zoals een drogisterij.

Als je dat weet en je gaat zoeken naar verschillende condooms, is er veel uitzoek.

Zo heb je condooms met verschillende smaken, maar ook condooms die bijvoorbeeld licht in het donker geven. Dit is een leuke extra, maar voor de rest heb je daar niet veel aan.

Het is belangrijk dat de condoom lekker zit, en ‘goed naar binnen gaat’.

Het fijnste voor een man is dat de condoom lekker dun is, zodat het gevoel niet helemaal weg gaat. Let hier dus goed op. Tegenwoordig heb je ‘featherlight’ condooms, en die zijn echt heel dun.

Ook de kwaliteit van de de condooms is erg belangrijk. Zo moet je natuurlijk geen condoom hebben wat snel scheurt. Ik raad je aan om van een goed merk condooms te kopen; die zijn vaak het beste.

Maarten

Het dunste condoom van Durex is op dit moment de Durex Feeling Ultra.
Een goede tip is om bij het omdoen van het condoom de top tussen duim en wijsvinger dicht te knijpen en vervolgens het condoom een kwartslag te draaien. Zo voorkom je dat er toch lucht in de top komt tijdens en omdoen en zal het condoom niet snel knappen. Knappen van een condoom gebeurt namelijk in 99,9% van de gevallen door lucht in de top van het condoom.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *