Een voorspel is natuurlijk erg belangrijk voor goede seks. In deze categorie vind je allerlei informatie over het voorspel. Wat is er allemaal mogelijk?

Onmisbare tips voor een geweldig voorspel

Een man en vrouw liggen samen gelukkig in bed.Goede seks is natuurlijk erg belangrijk, maar een geweldig voorspel kan soms nog beter zijn. Weet je niet precies wat nou eigenlijk lekker is tijdens het voorspel, of kun je elkaar niet echt ‘verwennen’?

Hieronder vind je een aantal onmisbare tips om het voorspel echt geweldig te maken. Want ook het voorspel is belangrijk.

Het voorspel kan er namelijk voor zorgen dat de penetratie nog lekkerder word ;)!

Continue reading Onmisbare tips voor een geweldig voorspel

Waarom Zoenen We Eigenlijk?

Een man en een vrouw zoenen.We zoenen allemaal. Of je nou jong of oud bent, een zoen hoort er bij als je van elkaar houd. Maar waarom zoenen we nou eigenlijk?

Is het slechts een gewoonte, of zit er meer achter?

Natuurlijk is de voornaamste reden voor het zoenen, of een kus geven, dat je elkaar graag ziet en dat je van elkaar houdt.

Maar er zijn ook nog andere redenen die verklaren waarom we als mensen met elkaar zoenen.

Continue reading Waarom Zoenen We Eigenlijk?

Wat Is Tongzoenen + 3 Onmisbare Tips!

Een man en een vrouw zoenen.Tongzoenen is eigenlijk net als zoenen, maar dan gebruik je voornamelijk je tong (precies zoals de naam al zegt).

Met zoenen gebruik je vooral je lippen, maar bij tongzoenen gaat ook je tong bij de andere persoon in de mond, en speel je als het ware met elkaars tong.

Tongzoenen doe je eigenlijk omdat het lekker is, en om aan te tonen dat je de andere persoon leuk vind.

Hieronder lees je een aantal onmisbare tips voor een hele lekkere tongzoen!

Continue reading Wat Is Tongzoenen + 3 Onmisbare Tips!

Hoe Moet Je Beffen?

Een vrouw komt klaar terwijl iemand haar beft.Beffen wordt door veel vrouwen opwindend gevonden. De man – of vrouw – bevredigd de vrouw met zijn of haar tong.

Beffen is een vorm van orale seks en is de eerste keer een beetje vreemd om te doen. Veel mannen weten dan ook niet hoe ze nou eigenlijk moeten beffen en wat vrouwen lekker vinden.

Terwijl het eigenlijk niet heel erg moeilijk is en je de vrouwen er een groot plezier mee kunt doen – als ze er van houdt natuurlijk.

In dit artikel lees je alles over hoe je nou eigenlijk moet beffen en leer je alle tips en tucks.

Continue reading Hoe Moet Je Beffen?

Alles Over TelefoonSeks

Alles over telefoonseks. Je bent benieuwd naar telefoonseks en naar de mogelijkheden. Maar wat is telefoonseks nou eigenlijk? En hoe doe je telefoonseks?

In dit artikel kun je alles lezen over telefoonseks en lees je ook de voor- en nadelen over dit onderwerp.

Eigenlijk is telefoonseks heel erg makkelijk uit te leggen: het is seks hebben via de telefoon. Natuurlijk doe je geen seksuele handelingen met de telefoon, maar praat je over seksuele dingen met de andere persoon aan de lijn.

Je praat als het ware over dingen die je geil maakt en waar je dus opgewonden van word. Ondertussen fantaseer je hierover en bevredig je jezelf.

Continue reading Alles Over TelefoonSeks

Alles Over Het Voorspel

Alles over het voorspelHet voordeel is een belangrijk onderdeel van de seks. In het voorspel maak je elkaar geil voor de penetratie en om dus de liefde te bedrijven. Het voorspel bestaat uit verschillende delen en kan lang of kort duren.

Het is een fysiek begin van een seksuele betrekking, wat er voor zorgt dat er lust opgewekt wordt om seks te hebben.

Het voorspel is dus niet de penetratie zelf, maar andere handelingen zoals zoenen, strelen en orale seks; eigenlijk alles behalve de penetratie.

In dit artikel alles over het voorspel en de manieren waarop het voorspel gedaan kan worden.

Continue reading Alles Over Het Voorspel