Alles Over Het Voorspel

Alles over het voorspelHet voordeel is een belangrijk onderdeel van de seks. In het voorspel maak je elkaar geil voor de penetratie en om dus de liefde te bedrijven. Het voorspel bestaat uit verschillende delen en kan lang of kort duren.

Het is een fysiek begin van een seksuele betrekking, wat er voor zorgt dat er lust opgewekt wordt om seks te hebben.

Het voorspel is dus niet de penetratie zelf, maar andere handelingen zoals zoenen, strelen en orale seks; eigenlijk alles behalve de penetratie.

In dit artikel alles over het voorspel en de manieren waarop het voorspel gedaan kan worden.

Wat Valt Er Allemaal Onder Het Voorspel?

Veel mensen gebruiken het voorspel om dus zodoende opgewonden te raken en dat de zin in seks telkens groter word. Je krijgt telkens meer zin in seks en je wordt alsmaar geiler.

Dit valt er allemaal onder het voorspel:

  • Zoenen
  • Strelen
  • Orale seks
  • Wederzijdse masturbatie
  • Seksueel fetisjisme
  • Dirty talk
  • Spanking
  • Bondage

Door het voorspel word je dus meer opgewonden en krijg je meer zin in seks. Door deze bovengenoemde handelingen toe te passen ontstaat er ook betere seks, en ook een betere band met elkaar.

Hieronder zal ik de bovenstaande zaken toelichten.

Zoenen

Door met elkaar te zoenen, en dan met name het tongzoenen, ben je bezig met het voorspel. Tijdens het zoenen ontstaat er een grotere zin in de seks en ook in elkaar. Tijdens het zoenen kun je elkaar natuurlijk ook aanraken en strelen. Vaak wordt er tijdens het zoenen op elkaar gelegen (in bed), zodat de stap naar seks kleiner is.

 

Strelen

Zoals gezegd gebeurd het strelen vaak het meest tijdens het zoenen. Je kunt elkaar op iedere plek strelen, maar vooral de privé plaatsen van de andere persoon zorgen voor grote opwinding. Strelen aan de vagina, de penis, kont en borsten worden als de opwindendste plaats gezien. Natuurlijk kan er ook aan andere delen gestreeld worden. Vaak weten koppels van elkaar wat de andere persoon lekker vind.

Orale Seks

Het hebben van orale seks is beffen bij de vrouw of pijpen bij de man. Beffen is het likken van de vagina, en pijpen is het in de mond nemen van de penis, en zodoende bewegingen maken zodat de penis bevredigd word. Dit is wel seks, maar is nog niet de penetratie en dus kan het gezien worden als voorspel. Het is erg opwindend en zorgt voor de zin om elkaar te bevrediging. Standje 69 maakt het mogelijk om allebei tegelijkertijd oraal te bevredigen.

Wederzijdse Masturbatie

Wederzijdse masturbatie is het elkaar bevredigen met de handen. De man kan afgetrokken worden, en de vrouw kan gevingerd worden. Ook dit zorgt voor meer zin in seks, maar kan er ook voor zorgen dat de personen klaar kunnen komen.

Seksueel Fetisjisme

Een fetish is iets wat iemand erg opwindend vind, maar wat vaak een beetje vreemd is. Het is echt iets wat die persoon opwindend vind. Zo zijn er bijvoorbeeld voetenfetisjmismes wat betekent dat iemand het opwindend vind dat er aan de voeten gelikt word – om zomaar iets te noemen. Ook dit kan gezien worden als voorspel.

Dirty talk

Dirty talk is het geil praten met elkaar. Er worden seksuele dingen tegen elkaar gezegd om elkaar zo geil te maken. Dingen als “ik wil je diep in me” worden gezien als dirty talk.

Spanking

Spanking is eigenlijk billenkoek en is misschien een soort van een fetisjisme, al wordt het vaak ook los gezien. Zoals de naam billenkoek al zegt is dit niks anders dan op schoot te gaan liggen met de blote kont, en de andere persoon geeft (voorzichtig) klappen op de kont.

Bondage

Bondage is het beperken van andermans beweging. Dit natuurlijk op vrijwillige wijze. De persoon wordt vastgebonden (dit hoeft niet volledig te zijn), zodat hij/zij niet meer kan bewegen. Zo kan de andere persoon allerlei andere dingen doen, terwijl er niets terug gedaan kan worden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *