Hoe Moet Je Beffen?

Een vrouw komt klaar terwijl iemand haar beft.Beffen wordt door veel vrouwen opwindend gevonden. De man – of vrouw – bevredigd de vrouw met zijn of haar tong.

Beffen is een vorm van orale seks en is de eerste keer een beetje vreemd om te doen. Veel mannen weten dan ook niet hoe ze nou eigenlijk moeten beffen en wat vrouwen lekker vinden.

Terwijl het eigenlijk niet heel erg moeilijk is en je de vrouwen er een groot plezier mee kunt doen – als ze er van houdt natuurlijk.

In dit artikel lees je alles over hoe je nou eigenlijk moet beffen en leer je alle tips en tucks.

Ga Niet Te Snel Van Start

Allereerst is het belangrijk om niet meteen volle vaart met de tong richting de vagina te gaan. Je moet het een beetje rustig opbouwen, net als dat je met seks doet. Een beetje voorspel is wel zo fijn en ga dus niet meteen te hard.

Kus bijvoorbeeld eerst haar buik en ga zo langzaam naar onder. Dit zorgt voor meer spanning en ze wordt hier ook wat meer opgewonden van.

Zoals gezegd: ga niet meteen voor de vagina. Kus eerst een beetje er om heen. Ook als je met je mond rond de vagina en clitoris bent, lik of kus er een beetje omheen. Dit zorgt voor wat meer spanning en opwinding.

Hoe Moet Je Beffen?

Beffen is eigenlijk helemaal niet moeilijk. Het komt er op neer dat je met je tong haar vagina likt. Hier wordt de vrouw opgewonden voor en zorgt voor een lekker gevoel.

Het maakt echter wel uit hoe je beft.

Je moet er op letten dat je de tong niet te ver uitsteekt. Hoe verder de tong namelijk naar buiten is, hoe harder de tong is, en hoe minder lekker het is. Je moet de tong dus maar een klein beetje uitsteken en rond de vagina likken. Dit zorgt voor een lekker gevoel, veel lekkerder als wanneer de tong een heel eind naar buiten is.

Je kunt het beffen opwindender maken door je handen en vingers ook in de buurt van haar vagina te doen en zo haar te bevredigen. Natuurlijk kun je ook je handen en vingers gebruiken om haar borsten te voelen.

Afwisseling

Wissel ook af. Neem af en toe even rust en laat haar even bijkomen. Je kunt natuurlijk ook voor de penetratie gaan, om zo samen bevredigd te worden.

Veel vrouwen vinden het fijn als er af en toe even gewisseld wordt van seks activiteit. Ze kan jou ook bevredigen, of zoals gezegd, jullie kunnen overgaan tot penetratie. Dan heeft het beffen gediend als voorspel.

Wanneer je door gaat om zo de vrouw klaar te laten komen, stop niet als je merkt dat de vrouw bijna klaar komt. Dit is een intens moment en de vrouw geniet hier echt van. De manier om haar dan goed te laten klaarkomen is om door te gaan met het beffen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *