Onmisbare Tips Om Beter Te Zoenen

Vrouw en man kijken elkaar verliefd aan.Heb je nog nooit gezoend? Of heb je wel gezoend en wil je beter worden in zoenen? In dit artikel lees je een aantal onmisbare tips die er voor zorgen dat je beter word in zoenen.

Dat is fijner voor jezelf, én voor je partner.

Want waar moet je nou eigenlijk allemaal op letten? En hoe doe je het beter?

Lees snel verder!

De Voorbereiding

Allereerst is het belangrijk dat je niet te gespannen bent. Natuurlijk is het wel spannend om voor het eerst te zoenen, maar wanneer je te gespannen doet, is dit niet lekker zoenen.

Probeer zo relaxt mogelijk te zijn.

Je kunt voor het zoenen al een aantal voorbereidingen treffen. Verzorg je lippen goed. Als je droge lippen hebt, doe dan af en toe vaseline op je lippen.

Zorg er ook voor dat je niet uit je mond stinkt. Verzorg je mond daarom goed! Poets driemaal daags je tanden en als je net wat gegeten hebt, eet dan eens een pepermuntje of een kauwgom. Er is niks ergers dan zoenen met iemand die uit zijn/haar mond stinkt.

Lichamelijk Contact

Als je gaat zoenen ga dan niet te ver van elkaar weg staan. Sta met het lichaam naar elkaar toe en het liefst een beetje tegen elkaar. De lichamelijke connectie moet er wel zijn.

Ook is het niet verkeerd om je armen om de middel van je partner te doen. Hou hem/haar een klein beetje vast. Zo laat je zien dat je echt voor diegene gaat en als je lichaamscontact via de handen en/of armen hebt, zorgt dat ook voor een beter gevoel tijdens het zoenen.

Niet Te Snel!

Tijdens het zoenen is het belangrijk om niet te snel te gaan. Beweeg je mond niet te snel. Zoen gewoon langzaam, op het tempo wat jullie beiden aangeven.

Als je met de tong zoent (rondjes met elkaars tong draaien) is het ook belangrijk om niet te snel te bewegen en je tong niet te ver in de andere persoon zijn/haar mond te doen.

Het is belangrijk om elkaar echt aan te voelen. Als je een tijdje met iemand hebt gezoend zul je merken dat je er steeds beter in word, en dat je elkaar ook beter gaan aanvoelen.

Oefening baart kunst!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *