Onmisbare tips voor een geweldig voorspel

Een man en vrouw liggen samen gelukkig in bed.Goede seks is natuurlijk erg belangrijk, maar een geweldig voorspel kan soms nog beter zijn. Weet je niet precies wat nou eigenlijk lekker is tijdens het voorspel, of kun je elkaar niet echt ‘verwennen’?

Hieronder vind je een aantal onmisbare tips om het voorspel echt geweldig te maken. Want ook het voorspel is belangrijk.

Het voorspel kan er namelijk voor zorgen dat de penetratie nog lekkerder word ;)!

Denk aan elkaar

Met het voorspel is het belangrijk om niet alleen aan jezelf te denken, maar ook aan je partner. Laat jezelf dus niet alleen verwennen, maar verwen je partner ook.

In plaats van meteen al de kleren uit te doen kan het een keer geen kwaad om het eens langzaamaan te doen, en echt te genieten van elkaar. Zoen elkaar, streel elkaar en doe langzaam elkaars kleren uit – net als vroeger. Je zult zien dat er een romantisch gevoel ontstaat en dat je veel meer van elkaar zult genieten.

Als je al een tijdje met elkaar samen bent weet je van elkaar wat de ander lekker vind. Maak hier dan ook gebruik van. Vind de ander het bijvoorbeeld lekker om op de oren gezoend of gelikt te worden, doe dat dan. Verwen de ander!

Geniet van het hele lichaam

Ook kun je eens de andere lichaamsdelen in plaats van de vagina en de penis verwennen. Zit eens bij de vrouw aan haar borsten, of haar middel of kont. Of wat dacht je van haar nek? Een overzicht van erogene zones vind je hier.

Afwisseling is zeer belangrijk. Blijf niet telkens hetzelfde doen, maar doe af en toe eens wat anders.

Bovenal is het belangrijk om van elkaar te genieten, en niet alleen aan de seks of het orgasme te denken. Denk niet teveel na, laat het gebeuren. Dat klinkt misschien een beetje raar, maar door er te veel over na te denken kun je minder goed focussen op de andere persoon, en gaat het allemaal niet zo spontaan.

Geniet er van!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *