Wat Is Tongzoenen + 3 Onmisbare Tips!

Een man en een vrouw zoenen.Tongzoenen is eigenlijk net als zoenen, maar dan gebruik je voornamelijk je tong (precies zoals de naam al zegt).

Met zoenen gebruik je vooral je lippen, maar bij tongzoenen gaat ook je tong bij de andere persoon in de mond, en speel je als het ware met elkaars tong.

Tongzoenen doe je eigenlijk omdat het lekker is, en om aan te tonen dat je de andere persoon leuk vind.

Hieronder lees je een aantal onmisbare tips voor een hele lekkere tongzoen!

#1: Niet Te Veel Tong Gebruiken

Het klinkt misschien een beetje gek, maar bij het tongzoenen moet je niet al te veel tong gebruiken. Duw niet heel je tong in de andere persoon zijn/haar mond. De tong moet er maar een beetje in.

Anders heeft de andere persoon bijna vrij ruimte meer in zijn of haar mond, en kan de andere persoon de tong moeilijk zelf bewegen. En het is niet heel lekker om de tong van de andere persoon helemaal in je mond te hebben.

#2: Zorg Voor Een Frisse Adem

Een hele belangrijke is om niet uit je mond te stinken. Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar alhoewel je het zelf niet kan merken, kan het wel zo zijn dat je een beetje uit je mond steekt. Neem daarom het zekere voor het onzekere en neem voordat je gaat zoenen even een pepermuntje of een kauwgomtje.

#3: Zoen Niet ‘Te Hard’

Als je aan het tongzoenen bent is het aan te raden om niet te veel kracht met je tong te zetten. Je tong heel sterk maken en zo hard tegen de andere tong gaan is niet lekker. Doe het lekker en zacht. Zet niet veel kracht. Het is de bedoeling dat je er echt van geniet, en het allemaal vanzelf gaat.

Het allerbelangrijkste is dat je op den duur van elkaar weet wat de andere persoon lekker vind. Het blijft dus: oefening baart kunst!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *